Díszkertész ágazat »»

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-30
Nemesítők Világszervezete a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon | részletek
 A FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szeretettel meghívja ÖNT a dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozásra. Meghívó letölthető: itt...
2017-06-30
A Márk rózsák mecénása | részletek
A megújult Budatétényi Rózsakert megnyitó ünnepségének délutánján került sor a „II. Rózsa- és galagonya konferencia a Kárpát-medencében” című szakmai programra.  A rendezvény részt...
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...

Agrármarketing stratégia

Új, hároméves agrármarketing-stratégiát dolgozott ki a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Centruma. Ennek keretében elkészült a Közösségi Agrármarketing Kódex tervezete, amelynek szakmai egyeztetése, a termékpályákat képviselő szakmai szervezetekkel – beleértve a Magyar Díszkertészek Szövetségét is-, termelői csoportokkal a közelmúltban megkezdődött.
A partnerekkel való együttműködés célja: a hatékonyabb közösségi agrármarketing kidolgozása; a korszerű marketing eszközök és módszerek eredményes alkalmazása; a kis-és közepes agrár-, és élelmiszeripari vállalkozások piacra jutásának az elősegítése; a magyar földben és kiváló éghajlati adottságok mellett nevelkedett, tradicionális termesztési tapasztalatok felhasználásával előállított magyar termékek hazai és külföldi fogyasztásának  bővítése; fontos termékek megismertetése; a turisztikai marketing és az agrármarketing összehangolása; bizalom építés a hazai termékek valamint Magyarország iránt külföldön és belföldön; termékpályák népszerűsítése, szezonálisan időzített „év terméke” kampánnyal.
Kódex tervezetét megvitató első megbeszélésen, Orlóci László megjegyezte a Magyar Díszkertészek Szövetségének kialakult marketing elképzelése van a jövőt illetően, ám megvalósításához nélkülözhetetlen lépésekre és támogatásra van szüksége.
A kódex tervezettel kapcsolatos őszig tartó konzultációs sorozat feladata lesz kidolgozni a szakmai szervezetek és az érintett állami szféra közös érdekminimumát az agrármarketinggel kapcsolatban.

Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió