Városi Sorfák Jegyzéke »»

Az Alföldi Faiskolások Egyesületének januári konferenciáján Lukács Zoltán (Magyar Faápolók Egyesülete  elnöke) a közelmúltban megjelent Közterületi Sorfák Jegyzékét mutatta be
Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-16
Az élet fája | részletek
Bezárta kapuit a kazah fővárosban, Asztanában megrendezett energetikai szak-világkiállítás, amelyen hazánk is részt vett. A több mint 400 négyzetméteres magyar pavilonban a nap energiáját...
2017-10-16
Könyvtári esték, Dr. Hrotkó Károly | részletek
2017. október 18-án kerül sor a  SZIE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár, a SZIE KETK Dísznövlbytermesztési és Dendrológiai Tanszék és a Garden Kft. által  közösen szervezett Kertek, földi egek c ...
2017-10-09
Őszi Kertészeti Napok | részletek
Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszéke, a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar...
Construma Kert , Felhívás újdonságok bemutatására

Kedves Kollégák!

Mint ismeretes, jövő tavasszal a zöld szakma egyik legnagyobb közös tavaszi megjelenésére készülünk április 15-19 között a  Construma Kert rendezvényen.
A beltér helyszínéül szolgáló C-pavilonban ez alkalommal egy színpad is rendelkezésünkre áll, ahol közönségvonzó szakmai és szórakoztató programokat tervezünk az öt napra.
Ennek keretében szeretnénk lehetőséget adni a Construma Kerten kiállító kollégáknak, hogy népszerűsítsék termékeiket, szolgáltatásaikat, vállalkozásaikat: olyan cégek, vállalkozások, magánszemélyek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek valamilyen, a szakmán belül népszerűsítésre érdemes újdonsággal.
Amennyiben ez egy termék, úgy helyet biztosítunk a közösségi standon tervezett „Szakmánk újdonságai” feliratú dobogón való elhelyezésre is, és a színpadi bemutatásra is.
Elképzeléseink szerint 10 perces, prezentációs vagy vetítési lehetőséggel egybekötött bemutatásra gondolunk, amely után kb 5 perc áll rendelkezésre a kérdezésre, és ismét öt perc a következő előadó felvonulására. Így egy óra alatt három újdonság bemutatására lesz lehetőség.
Amennyiben megfelelő számú és minőségű bemutatóra érkezik javaslat, úgy e programot beépítjük a Construma Kertet előre reklámozó programok közé.

A részvétel ingyenes, de azon csak a Construma Kert kiállítói vehetnek részt!
Kiállításra szánt tárgy (eszköz) esetén kérjük megadni annak méreteit, amennyiben lehetséges, egy fotó kíséretében!

Jelentkezési határidő: 2015. január 15.


Jelentkezéseket kérjük az ASSA-Divi kft.-hez eljuttatni az
assa.divi@gmail.com vagy assa.info@gmail.com  címre,
Krébecz József, a kísérő rendezvények főszervezője részére!
Telefon: 06-20/934-6204
Levélcím: 1111 Budapest, Vak Bottyán u. 4.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió