Városi Sorfák Jegyzéke »»

Az Alföldi Faiskolások Egyesületének januári konferenciáján Lukács Zoltán (Magyar Faápolók Egyesülete  elnöke) a közelmúltban megjelent Közterületi Sorfák Jegyzékét mutatta be
Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-16
Az élet fája | részletek
Bezárta kapuit a kazah fővárosban, Asztanában megrendezett energetikai szak-világkiállítás, amelyen hazánk is részt vett. A több mint 400 négyzetméteres magyar pavilonban a nap energiáját...
2017-10-16
Könyvtári esték, Dr. Hrotkó Károly | részletek
2017. október 18-án kerül sor a  SZIE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár, a SZIE KETK Dísznövlbytermesztési és Dendrológiai Tanszék és a Garden Kft. által  közösen szervezett Kertek, földi egek c ...
2017-10-09
Őszi Kertészeti Napok | részletek
Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszéke, a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar...
Construma Kert 2016

A legnagyobb lakosságnak szóló tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás, a Construma Kert, 2016. április 6-10 között kerül megrendezésre.
A rendezvény társszervezőjeként a Magyar Díszkertészek Szövetsége idén is látványos közösségi standot szervez és közreműködőként vesz rész a rangos szakmai programon, a Green City konferencián.
Magyar Díszkertészek Szövetsége közösségi standján a felhasználás lehetőségeire utaló környezetbe ágyazva kerülnek bemutatásra a hazai kertészetekből származó virágzó cserepes növények, vágott virágok, évelő és a faiskolai termékek. Az egynyári-és balkonnövények legszebb és legszínesebb kínálata, legújabb fajtái.
A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) mint minden évben idén is bemutatja a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit. A kertek idén izgalmas témát járnak körbe és a klímaváltozás kihívására nyújtanak majd megoldásokat.
A C pavilon díszkertészeti bemutatói, széles áruválasztékot felvonultató szakmai jelenléte méltán számíthat a lakosság érdeklődésére, figyelmére.
A Construma Kert kísérő rendezvényeként változatos színpadi programok várják majd az érdeklődőket, melyek tartalmukban igyekeznek a látogatókhoz közelebb vinni a kerteket, népszerűsíteni a növényeket. 
A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb. 2015-ben a Construma kiállítás 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt kereste föl a rendezvényt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Idén is nagy tisztelettel és szeretettel várunk minden szakmai és nem szakmai érdeklődőt!

 

 Construma Kert Színpadi programjai letölthető: itt


 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió