Városi Sorfák Jegyzéke »»

Az Alföldi Faiskolások Egyesületének januári konferenciáján Lukács Zoltán (Magyar Faápolók Egyesülete  elnöke) a közelmúltban megjelent Közterületi Sorfák Jegyzékét mutatta be
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...
2017-06-11
Dísznövénykiállítások Erdélyben | részletek
Székelyudvarhely és Kézdivásárhely után Marosvásárhely is becsatlakozott a népszerű tavaszi dísznövény-kiállításnak helyszínt adók körébe. A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi...
2017-06-11
A zöldfelület-gazdálkodás jövője | részletek
A NAK Országos Kertészeti Osztály Dísznövény Alosztálya legutóbbi ülésén (2017. május 17-én.), melyet a FŐKERT Nonprofit Zrt-vel közösen szervezett a Margitszigeten, a zöldfelület gazdálkodás...

Construma Kert 2016

A legnagyobb lakosságnak szóló tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás, a Construma Kert, 2016. április 6-10 között kerül megrendezésre.
A rendezvény társszervezőjeként a Magyar Díszkertészek Szövetsége idén is látványos közösségi standot szervez és közreműködőként vesz rész a rangos szakmai programon, a Green City konferencián.
Magyar Díszkertészek Szövetsége közösségi standján a felhasználás lehetőségeire utaló környezetbe ágyazva kerülnek bemutatásra a hazai kertészetekből származó virágzó cserepes növények, vágott virágok, évelő és a faiskolai termékek. Az egynyári-és balkonnövények legszebb és legszínesebb kínálata, legújabb fajtái.
A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) mint minden évben idén is bemutatja a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit. A kertek idén izgalmas témát járnak körbe és a klímaváltozás kihívására nyújtanak majd megoldásokat.
A C pavilon díszkertészeti bemutatói, széles áruválasztékot felvonultató szakmai jelenléte méltán számíthat a lakosság érdeklődésére, figyelmére.
A Construma Kert kísérő rendezvényeként változatos színpadi programok várják majd az érdeklődőket, melyek tartalmukban igyekeznek a látogatókhoz közelebb vinni a kerteket, népszerűsíteni a növényeket. 
A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb. 2015-ben a Construma kiállítás 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt kereste föl a rendezvényt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Idén is nagy tisztelettel és szeretettel várunk minden szakmai és nem szakmai érdeklődőt!

 

 Construma Kert Színpadi programjai letölthető: itt


 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió