Díszkertész ágazat »»

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-30
Nemesítők Világszervezete a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon | részletek
 A FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szeretettel meghívja ÖNT a dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozásra. Meghívó letölthető: itt...
2017-06-30
A Márk rózsák mecénása | részletek
A megújult Budatétényi Rózsakert megnyitó ünnepségének délutánján került sor a „II. Rózsa- és galagonya konferencia a Kárpát-medencében” című szakmai programra.  A rendezvény részt...
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...

Construma Kert: nyitó sajtótájékoztató

Április 15-19 között öt különböző rendezvénnyel, mintegy 18 ezer m2 alapterületen várja látogatóit a régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítása, a Construma 2015. Idén 14 országból érkező 550 kiállító mutatkozik be, a vásárra közel 50 ezer látogatót várnak- hangzott el a kiállításcsokor nyitó sajtótájékoztatóján.

Az idei kiállítás központi témái a dizájn és az energiatudatosság, ám emellett kiemelt figyelmet kap az otthonteremtés, a kertépítés és az öko-city mozgalom.

A sajtótájékoztatón Orlóci László, a Magyar Díszkertészek Szövetségének elnöke ismertette, a Hungexpo Zrt. és a Magyar Díszkertészek Szövetsége között létrejött stratégiai együttműködést, melynek célja, hogy hagyományt teremtsen egy, a lakosságot megszólító tavaszi kiállításnak, népszerű virág show-nak.  A kiállítás öt napja alatt több mint 40 színvonalas szakmai kertészeti program, különféle bemutatók és előadások várják majd az érdeklődőket.

Hangsúlyozta, korunk kihívása a fenntartható fejlődés. A kiállítás kiváló alkalom, hogy felhívja a figyelmet az élhető környezet megteremtésének fontosságára és lehetőségeire. Kialakításában nagy szerepük van a dísznövényeknek, így a rendezvény nagyszerű apropó arra, hogy bemutassa a minőségi hazai díszkertészeti termékek gazdag választékát és sokrétű felhasználási lehetőségeit.  


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió