Díszkertész ágazat »»

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-30
Nemesítők Világszervezete a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon | részletek
 A FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szeretettel meghívja ÖNT a dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozásra. Meghívó letölthető: itt...
2017-06-30
A Márk rózsák mecénása | részletek
A megújult Budatétényi Rózsakert megnyitó ünnepségének délutánján került sor a „II. Rózsa- és galagonya konferencia a Kárpát-medencében” című szakmai programra.  A rendezvény részt...
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...

Florens 2016

Miskolc, Belvárosi Liget
2016. május 6-8


Tavaly, az első ízben megrendezett Florens 2015. legfontosabb tanulsága az volt, hogy helye van egy ilyen rendezvénynek az Észak-magyarországi régióban!estői környezetben, a gyönyörű Avas-hegy lábánál, mintegy 6.500 négyzetméternyi, ősfáktól hangulatos területen, a város központjában rendeztük meg a Florens-t, a Belvárosi Liget programjaként. A város központjában kapott helyet minden, a kertkultúrához kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást kínáló cég és magánszemély, így rendezvényünkre nem csak dísznövény termesztőket, kereskedőket és kertépítőket vártunk, hanem a kerti bútorosokat épp úgy, mint más, kerti berendezéseket, eszközöket gyártó vagy forgalmazó vállalkozásokat.ermészetesen „otthont adtunk” az otthon tematikát képviselő kiállítóknak is! A Mesterek utcájában, minőségi munkáikat kínáló kézművesek várták a látogatókat, azok számára pedig, akik megéheztek, Miskolc nevének híréhez méltó gasztronómiai kínálattal álltunk a rendelkezésre. A Florens részeként, a Városháza új épületének impozáns aulájában „Tavaszi enteriőr” kiállítást szerveztünk, melyen a szakiskolák munkái mellett, óvodák által készített „Tavaszi tündérkert” mini enteriőrök is láthatók voltak!
Gondunk volt a jövő nemzedékére is, természet közeli foglalkozásokkal, saját kezű virágültetéssel, lakásdekoráció készítéssel és sok más érdekes lehetőséggel vártuk az óvodás és kisiskolás korú látogatóinkat.
A szakmai és szórakoztató programoknak egyaránt helyet adó színpadon, a háromnapos rendezvény hangulatát a történelmi múltú, avasi gótikus református templom negyedóránként megszólaló harangjának hangja tette még emlékezetesebbé.
Mindezek után, egy a virágosok számára nyugodtabb időszakban, még jobb szervezéssel, nagyobb hírveréssel és sokkal több kiállítóval, idén is megrendezzük a Florens-t.
Várunk szeretettel e nagyszabású tavaszköszöntő rendezvényre minden kiállítót és kereskedőt, virágot-kertet és otthont szerető, vagy éppen csak szórakozni vágyó látogatót!

A kiálítási tájékoztató letölthető: itt
Térkép letölthető:itt

Belvárosi Liget Egyesület 
www.florens.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió