Agrárkamarai Választások »»

Az agrárkamarai választásokra 2017. november 3.-án kerül sor.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-16
Az élet fája | részletek
Bezárta kapuit a kazah fővárosban, Asztanában megrendezett energetikai szak-világkiállítás, amelyen hazánk is részt vett. A több mint 400 négyzetméteres magyar pavilonban a nap energiáját...
2017-10-16
Könyvtári esték, Dr. Hrotkó Károly | részletek
2017. október 18-án kerül sor a  SZIE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár, a SZIE KETK Dísznövlbytermesztési és Dendrológiai Tanszék és a Garden Kft. által  közösen szervezett Kertek, földi egek c ...
2017-10-09
Őszi Kertészeti Napok | részletek
Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszéke, a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar...
Florens 2016

Miskolc, Belvárosi Liget
2016. május 6-8


Tavaly, az első ízben megrendezett Florens 2015. legfontosabb tanulsága az volt, hogy helye van egy ilyen rendezvénynek az Észak-magyarországi régióban!estői környezetben, a gyönyörű Avas-hegy lábánál, mintegy 6.500 négyzetméternyi, ősfáktól hangulatos területen, a város központjában rendeztük meg a Florens-t, a Belvárosi Liget programjaként. A város központjában kapott helyet minden, a kertkultúrához kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást kínáló cég és magánszemély, így rendezvényünkre nem csak dísznövény termesztőket, kereskedőket és kertépítőket vártunk, hanem a kerti bútorosokat épp úgy, mint más, kerti berendezéseket, eszközöket gyártó vagy forgalmazó vállalkozásokat.ermészetesen „otthont adtunk” az otthon tematikát képviselő kiállítóknak is! A Mesterek utcájában, minőségi munkáikat kínáló kézművesek várták a látogatókat, azok számára pedig, akik megéheztek, Miskolc nevének híréhez méltó gasztronómiai kínálattal álltunk a rendelkezésre. A Florens részeként, a Városháza új épületének impozáns aulájában „Tavaszi enteriőr” kiállítást szerveztünk, melyen a szakiskolák munkái mellett, óvodák által készített „Tavaszi tündérkert” mini enteriőrök is láthatók voltak!
Gondunk volt a jövő nemzedékére is, természet közeli foglalkozásokkal, saját kezű virágültetéssel, lakásdekoráció készítéssel és sok más érdekes lehetőséggel vártuk az óvodás és kisiskolás korú látogatóinkat.
A szakmai és szórakoztató programoknak egyaránt helyet adó színpadon, a háromnapos rendezvény hangulatát a történelmi múltú, avasi gótikus református templom negyedóránként megszólaló harangjának hangja tette még emlékezetesebbé.
Mindezek után, egy a virágosok számára nyugodtabb időszakban, még jobb szervezéssel, nagyobb hírveréssel és sokkal több kiállítóval, idén is megrendezzük a Florens-t.
Várunk szeretettel e nagyszabású tavaszköszöntő rendezvényre minden kiállítót és kereskedőt, virágot-kertet és otthont szerető, vagy éppen csak szórakozni vágyó látogatót!

A kiálítási tájékoztató letölthető: itt
Térkép letölthető:itt

Belvárosi Liget Egyesület 
www.florens.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió