Városi Sorfák Jegyzéke »»

Az Alföldi Faiskolások Egyesületének januári konferenciáján Lukács Zoltán (Magyar Faápolók Egyesülete  elnöke) a közelmúltban megjelent Közterületi Sorfák Jegyzékét mutatta be
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-30
Nemesítők Világszervezete a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon | részletek
 A FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szeretettel meghívja ÖNT a dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozásra. Meghívó letölthető: itt...
2017-06-30
A Márk rózsák mecénása | részletek
A megújult Budatétényi Rózsakert megnyitó ünnepségének délutánján került sor a „II. Rózsa- és galagonya konferencia a Kárpát-medencében” című szakmai programra.  A rendezvény részt...
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...

Hortus Hungaricus , felhívás

Szeptemberben újra megnyitja kapuit a Nagybani Virágpiac és virágillatba borul Szigetszentmiklós ahol 20. – dik alkalommal kerül megrendezésre a Hortus Hungaricus hazánk legnagyobb kertészeti szakkiállítása és vására.

Kedves Díszkertészek!                                                              
Szakmai munkánk az utóbbi hónapokban látványos lendületet vett. Bemutatkozásunk és az elkészült stratégiánk ismertetése a Vidékfejlesztési Minisztériumban szakmai tekintélyt mutatott. Ahhoz, hogy a stratégiai terveinket megvalósíthassuk, hogy mesterségünk a maga súlyához méltó elismertséget és támogatottságot is élvezhessen, nekünk is meg kell mutatnunk magunkat, mind a döntéshozók felé, mind az üzleti partnereink és a nagyközönség számára is. Erre már évek óta kiváló alkalmat teremt az év legnagyobb kertész szakmai rendezvénye, a Hortus Hungaricus Nemzetközi Szakkiállítás.
A múlt évben lebonyolított OMÉK és egyéb szervezésbeli okok miatt sajnálatosan elmaradt e rangos kiállítás, ez évben azonban kihagyhatatlan a Hortus Hungaricus megrendezése.

Az újjá alakuló szakmai szervezetünk a Dísznövény Szövetség és Terméktanács a múlt jó hagyományait folytatva Magyar Díszkertészek Szövetsége néven ismét felvállalja és tagsága révén társrendezőként megrendezi a szakmánk legrangosabb rendezvényét, a 20. jubileumi Hortus Hungaricus Szakkiállítást.
Szakmai egységünk erősítése és ágazatunk fejlődése érdekében minden e területen tevékenykedő társunkra szükség van.
Termékeinken keresztül mutassuk meg tevékenységünk társadalmi hasznosságát, a nemzetgazdaság fejlődésében betöltött szerepét. Mutassuk meg, milyen jelentős szakmai munkát végzünk, milyen értéket teremtünk, milyen jelentős exportbevétellel járulunk hozzá a gazdasági egyensúly megőrzéséhez. Munkahelyeket és élhető környezetet teremtünk az itt élők számára.
Kérünk Benneteket, büszkén állítsátok ki termékeiteket, mutassátok be tevékenységeteket és a megrendezésre kerülő szakmai nap rendezvényein mondjátok el, mire lenne szükségetek.
Részletesen rendezvényünkről a
www.hortushungaricus.hu oldalon.

Ez most a 20. alkalom, minden Díszkertésznek itt kell lennie!
Várjuk a jelentkezéseteket!
Treer András ügyvezető  Flora Hungaria Kft.
dr. Orlóci László elnök Magyar Díszkertészek Szövetsége                                                                             
„Együtt a szakma - Díszkertészek lendületben”


Ennyi program mellett biztos hogy a család összes tagja, vagy a kert szerelmesei megtalálják a számukra érdekeset, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni a naptárba szeptember 19-21. között a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiacon.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió