Díszkertész ágazat »»

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-30
Nemesítők Világszervezete a Flora Hungaria Nagybani Virágpiacon | részletek
 A FLEUROSELECT és a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac szeretettel meghívja ÖNT a dísznövény-nemesítői, és forgalmazói tanácskozásra. Meghívó letölthető: itt...
2017-06-30
A Márk rózsák mecénása | részletek
A megújult Budatétényi Rózsakert megnyitó ünnepségének délutánján került sor a „II. Rózsa- és galagonya konferencia a Kárpát-medencében” című szakmai programra.  A rendezvény részt...
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...

Magyar Nemzeti Nap 2016. augusztus 16-án Antalyában

A világkiállítás nagy lehetőség a magyar dísznövény és díszkertész ágazat bemutatkozásra is. Ázsiában óriási a kereslet a kertészeti termékekre. A Magyar Nemzeti Nap idejére a vendéglátó ország partnertalálkozót szervez.
Törökországban áprilisban megnyílt a fél éven át tartó Botanikai Világkiállítás 53 ország részvételével. Az expo 102 hektáros területén a díszkertészet és dísznövény kultúrák legjavát tekinthetik meg a látogatók a fogadó ország és a résztvevő 53 ország által megépített nemzeti kertekben. Köztük a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság 700 m2-es „Játszva tanulás” nevet viselő kertjét.
19 ország jelezte szándékát, hogy az Antalyai Expo idején tematikus nap keretében mutatja be nemzeti kultúráját. A magyar nemzeti napra augusztus 16-án kerül sor. A magyar megjelenést, és szakmai programját a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága szervezi.
A világkiállítás nagy lehetőség a magyar dísznövény és díszkertész ágazat bemutatkozásra is. Ázsiában óriási a kereslet a kertészeti termékekre. A Magyar Nemzeti Nap idejére a vendéglátó ország partnertalálkozót is szervez, így a törökországi világkiállítás, remek lehetőséget tartogathat azon termelők számára, akik áruikat az ázsiai piacokon is el kívánják helyezni.
Várjuk mindazok jelentkezését, akik árubemutatóval részt kívánnak venni a Magyarország nemzeti kultúráját és a hazai kertészeteket bemutató eseményén Antalyában, 2016. augusztus 16.-án.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió