Agrárkamarai Választások »»

Az agrárkamarai választásokra 2017. november 3.-án kerül sor.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-10-16
Az élet fája | részletek
Bezárta kapuit a kazah fővárosban, Asztanában megrendezett energetikai szak-világkiállítás, amelyen hazánk is részt vett. A több mint 400 négyzetméteres magyar pavilonban a nap energiáját...
2017-10-16
Könyvtári esték, Dr. Hrotkó Károly | részletek
2017. október 18-án kerül sor a  SZIE Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár, a SZIE KETK Dísznövlbytermesztési és Dendrológiai Tanszék és a Garden Kft. által  közösen szervezett Kertek, földi egek c ...
2017-10-09
Őszi Kertészeti Napok | részletek
Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszéke, a Virágkötők, Virágkereskedő Vállalkozók Magyarországi Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar...
Szent István király és az új kenyér ünnepén Fleischmann Rudolf Díjat kapott Dr. Orlóci László

Állami és miniszteri kitüntetéseket adott át államalapító királyunk ünnepén Fazekas Sándor. Miniszter Úr Fleischmann Rudolf Díjat adományozott a növénytermesztés területén végzett munkáért többek között:

Dr. Orlóci Lászlónak, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Füvészkertje dendrológus igazgatójának, a Dísznövény Szövetség és Terméktanács elnökének, kertészeti, botanikai, fajtanemesítési és kutatási munkájáért, a hidridciprusok nemzeti gyűjteményének kialakításáért.

Augusztus 20-a a legősibb ünnepünk. Szent István királynak köszönhetjük a kereszténységet,
ami összeköti a nemzetet, és intézkedéseivel ő teremtette meg az erős állam alapjait – emelte ki ünnepi köszöntőjében a vidékfejlesztési miniszter. Fazekas Sándor úgy fogalmazott: 2010 óta újra erős államunk és kormányunk van.

Az új kenyér a hazaszeretet jelképezi, beleértve azt a munkát is, amellyel megtermeljük a mindennapi betevőt. A hazaszeretet emellett olyan teljesítményekre ösztönöz bennünket, melyekre büszkék lehetünk – mondta Fazekas Sándor.

A nemzeti ünnep alkalmából a vidékfejlesztési miniszter mintegy 120 elismerést: állami- és miniszteri kitüntetéseket, életfa emlékplaketteket és miniszteri elismerő okleveleket adott át.

A kitüntetettek névsora és a rendezvényen készített képek itt megtekinthetők. - LINK

(Vidékfejlesztési Minisztérium Sajtóirodája)


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió