Díszkertész ágazat »»

A díszkertész- ágazat a dísznövény-termesztők valamint a díszkertészeti és zöldfelületi szolgáltatást végzők ágazata.  Mind a termékek, mind a szolgáltatások közszükségletet elégítenek ki.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-15
Szaporítóanyag és Fajtabemutató | részletek
Szeretettel várjuk a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac területén immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaporítóanyag- és Fajtabemutatóra, melyet ebben az évben háttéripari kisérőrendezvény...
2017-06-11
Dísznövénykiállítások Erdélyben | részletek
Székelyudvarhely és Kézdivásárhely után Marosvásárhely is becsatlakozott a népszerű tavaszi dísznövény-kiállításnak helyszínt adók körébe. A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Marosvásárhelyi...
2017-06-11
A zöldfelület-gazdálkodás jövője | részletek
A NAK Országos Kertészeti Osztály Dísznövény Alosztálya legutóbbi ülésén (2017. május 17-én.), melyet a FŐKERT Nonprofit Zrt-vel közösen szervezett a Margitszigeten, a zöldfelület gazdálkodás...

Termék és stand verseny

A Magyar Díszkertészek Szövetsége a 20. születésnapját ünneplő Hortus Hungaricus kiállításon a korábbi évekhez hasonlóan ismét meghirdette a termék- és stand versenyt.
A verseny célja, hogy megméresse és bemutassa az új, értékes minőségi termékeket, a hazai és külföldi dísznövény újdonságokat, díszfaiskolai termékeket, szaporítóanyagaikat valamint a kertészeti segédanyagokat és technológiákat.
A termékverseny óriási szerepet tölt be a különféle árucikkek népszerűsítésében. A Hortus Hungaricus, közép Európa egyik legrangosabb nemzetközi dísznövény kiállításaként, fontos közvetítő szerepet tölt be az EU tagországok, valamint a kelet- és a dél európai országok szakemberei között.
A standok díjazásával a kiállított anyagok minősége, fajok és fajták gazdagsága mellett a művészi munkát, a stand szépségét, ötletességét, mondanivalóját, valamint a kivitelezés minőségét ismerte el.

A zsűri tagjai voltak:

Havas Vince
Horváth József
Szabó Fruzsina
Ocskay Mária
Vagner Szilárd

Stand díjak letölthető

Termék díjak l etölthető

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió