Agrárkamarai Választások »»

Az agrárkamarai választásokra 2017. november 3.-án kerül sor.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-30
Szavazóképes, köztestületi tagokkal a kamarai munkában | részletek
A Magyar Díszkertészek Szövetsége országjáró rendezvénysorozatának hódmezővásárhelyi programja a dísznövény ágazat gazdasági kérdéseivel és a növényvédelem kihívásaival foglalkozott. Orlóci...
2017-11-27
Szakmai Konferencia | részletek
  A Magyar Díszkertészek Szövetsége és a Magyar Díszfaiskolások Egyesülete tisztelettel meghívja "A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és...
2017-11-14
Szakmai konferencia: A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és megoldások címmel | részletek
A Magyar Díszkertészek Szövetsége „A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és megoldások” címmel szakmai konferenciát tart Hódmezővásárhelyen,...
Florens 2015 Kert – Virág – Otthon, Kiállítás és vásár

Meghívó

Nagyszabású, háromnapos tavaszi rendezvényre hívjuk Önt, a ma már nemzetközi hírű KocsonyaFarsang és az Operafesztivál városába.


Festői környezetben, a gyönyörű Avas-hegy lábánál, mintegy 4.500 négyzetméternyi, ősfáktól hangulatos területen, a város központjában rendezzük meg az elkövetkezendő években a térség kiemelkedő, szakmai alapokra helyezett, kulturális értékű kertes rendezvényét.
A Belvárosi Liget új programjaként, a város központjában helyet kap minden, a kertkultúrához kapcsolódó terméket vagy szolgáltatást kínáló cég és magánszemély, így rendezvényünkre nem csak dísznövény termesztőket, –kereskedőket és kertépítőket várunk, de kerti bútorosokat épp úgy, mint más, kerti berendezéseket, eszközöket gyártó vagy forgalmazó vállalkozásokat.
Természetesen „otthont adunk” az otthon tematikát képviselő kiállítóknak is! A Mesterek utcájában, minőségi munkáikat kínáló kézművesek várják a látogatókat, azok számára pedig, akik megéheztek, Miskolc nevének híréhez méltó gasztronómiai kínálattal állunk a rendelkezésre.
A közel 170 ezer lakosú Miskolc polgármesterének, Dr. Kriza Ákosnak a fővédnökségével szerveződő, nagy érdeklődésre számot tartó rendezvényre az egész Észak- kelet magyarországi térségből várjuk a kiállítókat és a látogatókat is.
A Florens részeként, a Városháza új épületének impozáns aulájában „Tavaszi enteriőr” kiállítást szervezünk, melyen a szakemberek munkái mellett, óvodák által készített „Tavaszi tündérkert” mini enteriőrök is láthatók lesznek!

Gondoltunk a jövő nemzedékére természet közeli foglalkozásokkal is: a gesztenye ligetben saját kezű virágültetéssel, lakásdekoráció készítéssel, póni lovagoltatással és sok más érdekes lehetőséggel várjuk az óvodás és kisiskolás korú látogatóinkat.

Ugyanitt építjük fel a szakmai és szórakoztató programoknak egyaránt helyet adó színpadot, s a háromnapos rendezvény hangulatát a történelmi múltú, avasi gótikus református templom negyedóránként megszólaló harangjának hangja teszi még emlékezetesebbé.

Fontos tudni, hogy a belépőjegyek ára – a vásárolt érték 10%-ig – levásárolható a helyszínen, a „Jegybeváltás” - táblával jelölt kiállítóknál!

Várunk szeretettel e nagyszabású tavaszköszöntő rendezvényen minden, virágot-kertet és otthont szerető, vagy éppen csak szórakozni vágyó látogatót!

 

részletek letölthetők itt

Miskolc, 2015. 03. 24.
Sashalmi László
Belvárosi Liget, Miskolc
programigazgató


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió