Agrárkamarai Választások »»

Az agrárkamarai választásokra 2017. november 3.-án kerül sor.
Legfrissebb bejegyzések:
2017-11-30
Szavazóképes, köztestületi tagokkal a kamarai munkában | részletek
A Magyar Díszkertészek Szövetsége országjáró rendezvénysorozatának hódmezővásárhelyi programja a dísznövény ágazat gazdasági kérdéseivel és a növényvédelem kihívásaival foglalkozott. Orlóci...
2017-11-27
Szakmai Konferencia | részletek
  A Magyar Díszkertészek Szövetsége és a Magyar Díszfaiskolások Egyesülete tisztelettel meghívja "A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és...
2017-11-14
Szakmai konferencia: A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és megoldások címmel | részletek
A Magyar Díszkertészek Szövetsége „A dísznövény ágazat gazdasági kérdései, a dísznövényvédelem kihívásai, válaszok és megoldások” címmel szakmai konferenciát tart Hódmezővásárhelyen,...
Hortus Hungaricus , felhívás

Szeptemberben újra megnyitja kapuit a Nagybani Virágpiac és virágillatba borul Szigetszentmiklós ahol 20. – dik alkalommal kerül megrendezésre a Hortus Hungaricus hazánk legnagyobb kertészeti szakkiállítása és vására.

Kedves Díszkertészek!                                                              
Szakmai munkánk az utóbbi hónapokban látványos lendületet vett. Bemutatkozásunk és az elkészült stratégiánk ismertetése a Vidékfejlesztési Minisztériumban szakmai tekintélyt mutatott. Ahhoz, hogy a stratégiai terveinket megvalósíthassuk, hogy mesterségünk a maga súlyához méltó elismertséget és támogatottságot is élvezhessen, nekünk is meg kell mutatnunk magunkat, mind a döntéshozók felé, mind az üzleti partnereink és a nagyközönség számára is. Erre már évek óta kiváló alkalmat teremt az év legnagyobb kertész szakmai rendezvénye, a Hortus Hungaricus Nemzetközi Szakkiállítás.
A múlt évben lebonyolított OMÉK és egyéb szervezésbeli okok miatt sajnálatosan elmaradt e rangos kiállítás, ez évben azonban kihagyhatatlan a Hortus Hungaricus megrendezése.

Az újjá alakuló szakmai szervezetünk a Dísznövény Szövetség és Terméktanács a múlt jó hagyományait folytatva Magyar Díszkertészek Szövetsége néven ismét felvállalja és tagsága révén társrendezőként megrendezi a szakmánk legrangosabb rendezvényét, a 20. jubileumi Hortus Hungaricus Szakkiállítást.
Szakmai egységünk erősítése és ágazatunk fejlődése érdekében minden e területen tevékenykedő társunkra szükség van.
Termékeinken keresztül mutassuk meg tevékenységünk társadalmi hasznosságát, a nemzetgazdaság fejlődésében betöltött szerepét. Mutassuk meg, milyen jelentős szakmai munkát végzünk, milyen értéket teremtünk, milyen jelentős exportbevétellel járulunk hozzá a gazdasági egyensúly megőrzéséhez. Munkahelyeket és élhető környezetet teremtünk az itt élők számára.
Kérünk Benneteket, büszkén állítsátok ki termékeiteket, mutassátok be tevékenységeteket és a megrendezésre kerülő szakmai nap rendezvényein mondjátok el, mire lenne szükségetek.
Részletesen rendezvényünkről a
www.hortushungaricus.hu oldalon.

Ez most a 20. alkalom, minden Díszkertésznek itt kell lennie!
Várjuk a jelentkezéseteket!
Treer András ügyvezető  Flora Hungaria Kft.
dr. Orlóci László elnök Magyar Díszkertészek Szövetsége                                                                             
„Együtt a szakma - Díszkertészek lendületben”


Ennyi program mellett biztos hogy a család összes tagja, vagy a kert szerelmesei megtalálják a számukra érdekeset, tehát az idei Hortus Hungaricust már most érdemes betervezni a naptárba szeptember 19-21. között a szigetszentmiklósi Nagybani Virágpiacon.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió